Хостинг и домейн услуги от SiteGround - SEVEN.BG

Хостинг и домейн услуги от SiteGround

За SiteGround

SiteGround е компания, основана през 2004г. Базирана в България, тя е една от най-големите независими хостинг компании в света, в която работят над 400 души. Предоставят хостинг услуги, регистрация на домейн имена, облачни и специални хостинг планове от висок клас. SiteGround осигурява отлична производителност и поддръжка, дори и при най-евтините си планове.

Хостинг плановете на SiteGround

Споделен хостинг

SiteGround може да се похвали, че неговите споделени хостинг планове предлагат бърз и сигурен уеб хостинг за малки и средни сайтове. Тези планове са сравнително евтини, но както обикновено при споделения хостинг, вие споделяте сървър с други техни клиенти.

Имате достъп до персонализиран сайт билдър, както и до приложения за бързо инсталиране на популярни CMS системи: wordpress, joomla, drupal и т.н.

Вашият акаунт се предлага със стандартния контролен панел cPanel. Можете да хоствате множество уеб сайтове в повечето планове. Това е най-често срещаният тип хостинг за уеб разработчици, които създават уеб сайтове. Това е чудесно място да започнете, ако не сте сигурни кой хостинг план ще ви трябва, тъй като винаги можете да надстроите по-късно.

Ако изберете споделен хостинг план, ще имате три различни плана, от които можете да изберете:

  • StartUp: поддържа 1 уебсайт с 10 GB памет и позволява до 10 000 посещения на месец;
  • GrowBig: поддържа неограничен брой уебсайтове с 20 GB място за съхранение и позволява до 25 000 посещения на месец;
  • GoGeek: поддържа неограничен брой уебсайтове с 30 GB памет и позволява до 100 000 посещения на месец.

Виж споделените хостинг планове на SiteGround

Хостинг и домейн услуги от SiteGround - SEVEN.BG

WordPress хостинг

SiteGround предлага WordPress хостинг, който е подобен на техните споделени хостинг планове. С него ще получите безплатно инсталиран WordPress във вашия акаунт.

Всички WordPress хостинг пакети се предлагат с автоматично актуализиране. Това решава една от най-често срещаните пропуски в сигурността в WordPress сайтовете. SiteGround има експерти по сигурността, чиято работа е да наблюдават WordPress сайтовете за уязвими места, като ще защитят вашия сайт от всякакви потенциални проблеми, които открият.

Виж WordPress хостинг плановете на SiteGround

Облачен хостинг

Тези, които търсят бързо и напълно управлявано решение за уеб хостинг, трябва да обмислят облачния хостинг на SiteGround. Плановете за облачен хостинг на SiteGround не са евтини - цените започват от 60 EUR на месец. Но при големи разпределения на ресурси и достъп до 24/7 VIP поддръжка, тези, които развиват своите уебсайтове, все пак могат да намерят стойност.

Виж облачният хостинг на SiteGround

Регистрация на домейни

SiteGround е регистратор на домейн имена, така че можете да закупите домейн от компанията. За разлика от други хостинг компании, SiteGround не включва безплатно домейн име с покупката на уеб хостинг пакет.

Обобщение

Като цяло SiteGround е една от най-полираните хостинг компании. Производителността на техните сървъри, от най-евтиния до най-скъпия пакет, е отлична. Поддръжката е достъпна 24 часа в денонощието и ще ви помогне да създадете уебсайт, от който сте доволни.

Ако искате хостинг от SiteGround, посетете сайта им сега