Уеб поддръжка на сайт и магазин

Поддръжката на уебсайтове е съвкупност от процеси, които гарантират актуален и коректно работещ сайт.

Поддръжка на сайтове в Пловдив

SEVEN.BG предлага поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини на добра цена

Когато притежавате уеб сайт, често ще се налага да го поддържате винаги функционален онлайн. Това може да бъде актуализиране на съдържание, добавяне на изображения, добавяне на връзки, актуализиране на софтуер и много други. Тези фактори могат да имат отрицателно въздействие върху вашия бизнес и репутация онлайн. Опитът да поддържате уебсайт или онлайн магазин също може да отнеме време и усилия, които вие като собственик на бизнес не можете да спестите, особено ако разполагате с ограничен персонал.

Ние сме тук, за да се погрижим за вашия уебсайт, за да можете да се съсредоточите върху бизнеса си. Нашата цел е да се уверим, че уеб сайтът или електронният ви магазин е актуален и напълно функционален, така, че да можете да поддържате вашето уеб присъствие на високо ниво.

Поддръжка на сайт в Пловдив от SEVEN.BG
Поддръжка на сайт в Пловдив от SEVEN.BG

Какво включва поддръжката на сайт

  • следене на правилната работа на сайта, чрез наблюдение на набор показатели;
  • осигуряване на подходящо дисково пространство за разположение на всички файлове и база данни;
  • периодично правене на резервни копия на сайта;
  • следене за всякакви възникнали потенциални проблеми с работата на уеб сайта (бъгове, атаки, разпадане на връзки и т.н.), както и готовност за бързото им отстраняване;
  • следене и подмяна на определени секции от програмния код на сайта при обновяване (ъпгрейд) на използваните програмни версии и спиране от употреба на остарелите такива;
  • индивидуални клиентски изисквания.
Изпратете запитване за поддръжка

Фирма за изработка и поддръжка на сайтове и онлайн магазини

Създаваме красиви и модерни уеб сайтове, като използваме най-новите и добри уеб технологии. Оптимизираме уеб сайтове за търсещите машини. Извършваме поддръжка за предлаганите от нас уеб услуги.

Изработка на сайтове на добри цени

Изработваме електронни онлайн магазини с всички необходими функционалности, подходящи за всякакъв тип интернет търговия.

Изработка на уеб сайт

Фирма за изработка на онлайн магазини

Изработваме електронни онлайн магазини с всички необходими функционалности, подходящи за всякакъв тип интернет търговия.

Създаване на онлайн магазин

SEO оптимизация на сайтове цени

SEO предлага видимо и ефективно присъствие в резултатите от търсенето, което води до значително увеличение на продажбите.

SEO оптимизация
Отзиви от клиенти

Партньори

SEVEN.BG използва и препоръчва услугите на: